Изложба „За него Ботев беше всичко“

Уважаеми ботевисти,

На 25 април (вторник) от 18.00 часа, в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив, ще бъде открита изложба, посветена на 120-годишнината от рождението на Никола Щерев – Старика.

Съвместната инициатива на РИМ-Пловдив и „Фондация Жълто и Черно“ има за цел да даде възможност на пловдивската общественост да се запознае с уникални реликви от миналото на футболен клуб „Ботев“, свързани с една от неговите най-ярки личности.

Използваме случая да споделим, че подетата от „Фондация Жълто и Черно“ инициатива за преименуване „Футболен комплекс Ботев 1912“ на името на „Никола Щерев – Старика“, беше подкрепена от всички организации и структури на привържениците на „Ботев“, за което искрено благодарим.

Благодарни сме и на стотиците ботевисти, които подкрепиха идеята, подписвайки създадената за целта петиция, като считаме, че техният глас е напълно достатъчен да послужи като представителна извадка за разбирането и желанието на жълто-черната общност инициативата да бъде доведена до успешен край.

Изложбата ще бъде отворена за посещение в периода 25.04 – 05.05.2023 година, а входът за нея е свободен!