„Фондация Жълто и Черно“ ще администрира бъдещия музей на клуба

Уважаеми Ботевисти,

по инициатива на обединени фракции Бултрас в петък 19.05.2023г. на стадион „Христо Ботев“ се състоя първа среща между ръководството на ПФК „Ботев“ и представители на „Фондация Жълто и Черно“ . На същата бяха проведени предварителни разговори, имащи за цел поставянето на основи за бъдещо сътрудничество между Клуба и Фондацията. Повод за това бе желанието ни с предстоящото изграждане на клубен музей, както и с представянето и популяризирането на жълто-черната история да се заемат уважавани общественици, считайки ги за най-подходящите в управлението на тези важни за нашата общност бъдещи процеси.

Удовлетворени сме от факта, че ръководството на ПФК „Ботев“ прояви желание и разбиране да предостави администрирането и развитието на клубния музей и неговите съпътстващи дейности на „Фондация Жълто и Черно“, която да бъде гарант за опазването на клубната история, традиции и ценности.

Убедени сме, че тази първа по своя род среща ще доведе до резултата, който всички ние с нетърпение очакваме, а именно създаването на Дом, който да се превърне в мост между минало, настояще и бъдеще, както и в място, което всички Ботевисти да посещаваме с гордост.

Вярваме, че най-доброто тепърва предстои!

Само Ботев!